Algemeen

Ambulante pedicure Veronne Verbunt:
niets is mij te moeilijk

LOSSER - Ze studeerde af als podotherapeut in 2010, vond er met veel plezier haar werk in, maar Veronne Verbunt vond er geen voldoening meer in. Afgelopen juli besloot ze als medisch pedicure haar loopbaan te vervolgen.

Veronne Verbunt

Voeten weer mooi maken is haar passie en haar medische kennis op dat gebied geeft haar behandelingen net een beetje meer cachet. “Mensen met diabetes of reuma kunnen sneller problemen met hun voeten krijgen. Naast het knippen van nagels, behandelen van eelt, likdoorns, ingegroeide nagels of het plaatsen van teenortheses kan ik mensen met dergelijke problemen helpen. Niets is mij te moeilijk,” vertelt de spontane Losserse. Haar ruime ervaring als podotherapeut helpt haar daarbij. Ze weet waar ze het over heeft. 

Veronne werkt niet vanuit een salon. Ze weet dat er in de omgeving van Losser behoefte is aan een goede pedicure die ook aan huis komt. Met haar koffer bezoekt ze haar klanten thuis. “Dat is erg gemakkelijk voor mensen die slecht ter been zijn, moeilijk van huis kunnen of een volle agenda hebben.” Mensen kunnen bellen, appen of mailen voor een afspraak. Daarna volgt er vrijwel meteen een afspraak. “Dat kan om een eenmalige behandeling gaan,” legt de geboren Limburgse uit, “Of wat vaker. Doorgaans zie ik mensen tussen de 6 tot 8 weken terug. Het is maar net wat de mensen zelf willen.” Op maandag, donderdag en vrijdag komt Veronne tussen 8.45 en 14.15 uur aan huis, op de maandagavond na 18.30 uur en op dinsdag de hele dag tussen 9 en 18 uur. De overige dagen wijdt ze zich aan haar twee dochters en vriend Björn.

Meer info is te vinden op: www.pedicureveronne.nl