Algemeen

Concert in kerstsfeer

LOSSER/OLDENZAAL - De vriendenzanggroep ‘Nootzaak’ uit Oldenzaal en de zanggroep Montana uit Overdinkel slaan deze kerst de handen ineen.  Samen gaan zij op zondag 28 november van 15.00 tot 17.00 uur in de Hofkerk te Oldenzaal een combiconcert verzorgen. De toegang is gratis.

Het te brengen repertoire zal bestaan uit hoofdzakelijk kerstgerelateerde, nationale en internationale liederen. Deze zullen gevarieerd gebracht worden door beide zanggroepen in gezamenlijke en in afzonderlijke samenstelling. Er worden zowel koorstukken alsmede solo’s en duetten door eigen mensen ten gehore gebracht, e.e.a. deels ondersteund door piano, gitaar en drums. Een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Zij hopen u op deze zondagmiddag te mogen verwelkomen in de Hofkerk, die een prachtige akoustiek heeft waar u dan kunt genieten van de prachtige bekende en wat minder bekende kerstliederen, in verschillende talen ten gehore gebracht. De corona(toegangs)maatregelen zijn van toepassing. Tot zondagmiddag 28 november!

Reacties

Gaat het 28 nog. Door i.v.m. nieuwe corona regels?