Algemeen

Coop overhandigt laatste cheque voor stichting Goal

LOSSER - Tot een echte afronding kwam het telkens nog niet, maar nu is dan ook het einde in zicht. Met de overhandiging van een cheque van € 238,50 kan het project “Op de fiets van L’Estartit naar Losser” worden afgerond. Vrijdag overhandigde bedrijfsleider Jeroen Peters van de Losserse Coop-vestiging deze aan Niels Bouwhuis.

Vrijdag overhandigde bedrijfsleider Jeroen Peters van de Losserse Coop-vestiging deze aan Niels Bouwhuis. Vanaf begin april tot begin juli werden statiegeldbonnen die klanten achterlieten, verzameld en verzilverd door de supermarkt. Dit bedrag kwam ten goede van het Estartit project. In juni fietste Niels met zijn vriend Joeri Klein Robbenhaar vergezeld met auto door Sanne Bons en Sander Werger van L’Estartit naar Losser voor stichting Goal.  Het totaalbedrag is daarmee geëindigd op € 15.251,50, ver boven de € 10.000 waarop de vrienden vooraf hadden ingezet. Het ingezamelde geld wordt al goed besteed.

Twee weken geleden was er een tweedaagse grote kermis met catering op het Losserhof voor de bewoners die hieraan veel plezier beleefden. Met een deel van het geld dat de boezemvrienden ophaalden werd de kermis gefinancierd. En in oktober wordt de Dier Day Rally georganiseerd. Tijdens deze rally rijden bewoners van het Losserhof mee in heuse oldtimers die een link met dieren hebben als bijvoorbeeld een Eend, Kever of Snoek. Niels broedt alweer op nieuwe fietsplannen voor volgend jaar. Of hij daaraan weer een goed doel verbindt, laat hij nog even in het midden, maar dat het weer een grote uitdaging gaat worden, staat voor hem vast.