Algemeen

Geïnteresseerd in de herkomst van voedsel?
A.s zaterdag boerenmarkt in Losser

LOSSER -  Zaterdag 29 mei vind er weer een Boerenmarkt plaats in Losser. En wat is er nu leuker dan om op de markt te proeven en met de producent over zijn/haar producten te praten? Twente kent (h)eerlijke, oorspronkelijke, lokale producten als diverse kaassoorten, zuivel, fruit, groente, verse sappen, jams, brood, vlees en vleeswaren, paling en ambachtelijk ijs. Kom de Twentse streekproducenten ontmoeten en hun pure, gezonde en ambachtelijk gemaakte streekproducten proeven.

Ontdek Losser

Struin door de gezellige straatjes en ontdek wat het centrum van Losser allemaal te bieden heeft. Met bijna 100 winkels en iedere donderdag een gezellige weekmarkt op het Raadhuisplein, heeft Losser een gevarieerd winkelaanbod waar eigenlijk alles te vinden is. Dit alles afgewisseld met de historische panden en de diverse horeca staat Losser bij uitstek garant voor een gezellige middag winkelen, of tijdens onze koopavond op vrijdag. Losser is goed bereikbaar, gastvrij en aantrekkelijk om te verblijven. Alle kramen staan weer ruim, volgens RIVM richtlijnen, opgesteld.  

Kom, en beleef!

Boerenmarkt, zaterdag 29 mei, van 10.00 tot 16.00 uur Brinkstraat, Teylersplein, Raadhuisplein Losser Iedere laatste zaterdag van de maand, in het centrum van Losser.  

Deelnemen? 

Wilt u een keer deelnemen als standhouder aan de Boerenmarkt? Neem dan contact op via het e-mailadres boerenmarktlosser@gmail.com