Algemeen

Het Ketelhuisfonds helpt Road Runners AV-Iphitos aan nieuwe hardloopschoenen

LOSSER - AV- Iphitos uit Losser heeft al jarenlang een afdeling G-atletiek, de Roadrunners. Met vrijwilligers, ook wel ‘loopmaatjes’ genoemd, en gediplomeerde trainers zorgt men ervoor dat deze groep mensen aan atletiek kunnen doen. De trainingen zijn gevarieerd, het (loop)plezier staat voorop maar ook prestatie is inmiddels een item voor een aantal leden. Regelmatig worden wedstrijden bezocht onder begeleiding van een loopmaatje. Door deel te nemen aan deze wedstrijden laten deelnemers zien hoe enthousiast en trots ze zijn op hun eigen prestaties.

Uiteraard hebben ook deze leden goede hardloopschoenen nodig.

De huidige schoenen waren echt aan vervanging toe, daar was namelijk al veel te lang op gelopen.   Het Ketelhuisfonds uit Losser heeft als doelstelling lokale goede doelen te steunen. Zij hebben ervoor gezorgd dat ‘de Roadrunners’ weer nieuwe schoenen konden aanschaffen: fantastisch! 

Speciaal voor deze gelegenheid opende ‘RunEnschede’ maandagavond de deuren. Het passen werd speciaal voor deze groep buiten reguliere openingstijden gedaan door Huub en Aly van Langen, zodat er alle rust en aandacht was voor de deelnemers. De schoenen werden serieus, soms met een knuffel en af en toe een beetje streng gepast, maar uiteindelijk had iedereen weer nieuwe hardloopschoenen aan. Wat waren ze blij en vooral trots op de nieuwe schoenen!

De Roadrunners trainen elke donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur bij AV- Iphitos in Losser op de atletiekbaan. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze groep of zou je ook willen hardlopen onder professionele begeleiding? Kijk dan op website www.AV-iphitos.nl.

Uw reactie