Algemeen

Jubileumjaar KVV Losser van start

2 september 2020 bestaat KVV Losser 90 jaar: een mijlpaal waar de club natuurlijk bij stil wil staan! Eind 2018 is er een commissie in het leven geroepen om de activiteiten rondom het jubileumjaar in goede banen te leiden. De commissie bestaat uit: Freddie Kuipers, Karen Heitbaum, Ellen Keur, Nico Gevers, Roy Schoppink, Marc Stehr en Thom Reynsdorff. Zij hebben zich ingezet om voor allen die betrokken zijn bij de voetbalvereniging, leden maar ook de Losserse gemeenschap, een activiteit te organiseren. Dat was geen eenvoudige opgave maar volgens de commissieleden is de invulling van het jubileumjaar goed gelukt.

Activiteiten het hele jaar door
De eerste activiteit was tijdens de nieuwjaarsreceptie en het heeft alle verwachtingen overtroffen. Bijna 100 pupillen hebben een trainingsclinic gevolgd (organisatie door Patrick Bakhuis) en na afloop van de clinic hebben de toppertjes gevoetbald tegen Losser 1: een hilarische wedstrijd!
 
Vervolgens zijn, onder het genot van een glaasje bubbels, aan de voorgevel van het clubgebouw de jubileumvlaggen en het bord met de jubileumactiviteiten feestelijk onthuld. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten volgt een overzicht met vermelding van de activiteiten. Maar dat is niet alles: kijk op de jubileumpagina (zie de website) van KVV Losser want daar staat alle informatie over de komende jubileumactivititeiten gepubliceerd.

Nieuwjaarsreceptie
In een overvolle kantine van de voetbalvereniging vond het officiele gedeelte plaats: de nieuwjaarsreceptie met de huldiging van de jubilarissen. Alle aanwezigen hebben het glas geheven en er is geproost op het nieuwe- en jubileumjaar. Al met al een fantastische kick-off van het jubileumjaar voor KVV Losser!