Algemeen

Kinderopvang Losser viert eerste lustrum

Eind 2015 was het een feit! De langgekoesterde wens van Louise Groener ging in vervulling, namelijk het runnen van een eigen kinderopvangorganisatie. Nadat Louise jarenlang vol passie en overgave werkte binnen de kraamzorg en de kinderopvang, startte ze in het najaar van 2015 met de 1e Buitenschoolse opvang De Saller, gevestigd bij de gelijknamige school. 

Niet lang hierna volgde de eerste peuteropvang, genaamd Calimero. Deze locatie is gevestigd bij basisschool De Wegwijzer. Snel volgde ook een tweede en derde BSO-locatie bij basisscholen de Martinus en De Veldzijde. Nu in 2020 is er ook nog een Sport BSO bijgekomen en is Kinderopvang Losser zelfs buiten Losser actief met een vestiging in Buurse. De jonge en dynamische organisatie met de kleinschaligheid in de kinderopvang, het persoonlijke contact en een no-nonsens aanpak is wat Kinderopvang Losser kenmerkt en bijdraagt aan het snelle succes van Louise en haar team.

 

Het kind en de ontwikkeling van zijn of haar talenten staat bij Kinderopvang Losser centraal. In de aanloop naar, of op de basisschool, bevindt een kind zich volop in ontwikkeling. Vooral op het gebied van taal, creativiteit, cognitie en motoriek en natuurlijk ook de ontwikkeling van eigen identiteit. De enthousiaste pedagogisch medewerkers spelen in op de individuele behoefte van het kind en dragen zorg voor activiteiten die samen met groepsgenootjes of alleen zullen worden uitgevoerd. In een speelse omgeving met voldoende diversiteit kan het kind zich verder ontplooien. ‘Onze werkwijze en de kunde en vriendelijkheid van onze leidsters, zorgt voor de grote vraag naar onze opvang. De kans dat wij nog verder uitbreiden is dan ook zeker aanwezig, maar dit vinden wij helemaal niet erg, want we hebben de afgelopen 5 jaar met zoveel plezier en passie aan onze opvang gewerkt!’ aldus een trotse Louise.

 

Kinderopvang Losser wilde, ondanks de Coronatijd, de viering van hun 1e lustrum niet zomaar voorbij laten gaan en dit graag samen met de kinderen vieren. Ieder kind heeft daarom een mooie paraplu gekregen met de uitnodiging om mee te doen aan de fotowedstrijd.