Algemeen

Kleintje Boerenmarkt, Openlucht Paasactiviteiten voor kinderen en ook de Fashion Week Losser Spring 2021.

LOSSER - Uiteraard speciale aandacht voor onze Modeondernemers. Binnen de ondernemersvereniging CML (Centrum Management Losser) hebben zij de werkgroep Fashion opgericht en de handen ineengeslagen. Momenteel zijn de modezaken geopend op afspraak en uiteraard bieden zij 'Click, Collect en bezorgservices'.

Echter een punt van aandacht is: Hoe presenteren we de voorjaarscollectie van 2021 aan een groot publiek? Een traditionele voorjaarsmodeshow zit er momenteel in het licht van de huidige RIVM-maatregelen niet in. Dit zou betekenen dat er voor de 3e keer op rij geen modeshow zou plaatsvinden. Immers de voorjaars- en najaarshow van 2020 konden helaas om dezelfde redenen ook al geen doorgang vinden.
 Collectief werd besloten te kijken naar mogelijkheden en wat wél zou kunnen.
Het voorjaar en Pasen is de voorbode van het mooie weer en dus bij uitstek de periode waarin mensen op zoek gaan naar een nieuwe outfit. 
Daarom heeft men besloten geheel digitaal de 'Fashion Week Losser Spring 2021' te presenteren.
In licht van 'wat Amsterdam en New York kan, kunnen wij in Losser zeker ook!'
Zondag 21 maart j.l. heeft een professioneel Camerateam onder leiding van Wouter Huisman diverse leuke filmpjes op opgenomen op bekende locaties in Losser.
Te denken valt aan 't Froenshoes, de Oale Toorn op het Martinusplein, 't Losserhoes, Teylersplein en nog veel meer.
 
Vanaf donderdag 25 maart zullen deze op sociale mediakanalen Facebook en Instagram van @Centrum Losser worden gepresenteerd!


Centrum Management Losser

Uw reactie