Algemeen

Mark Benneker uitgeroepen tot Beste Leermeester Horeca Nederland

LOSSER - Humor, gecombineerd met de wijze waarop hij telkens de juiste snaar raakt bij verschillende leerlingen maakt sous-chef Mark Benneker die sinds 2013 bij hotel ’t Kruisselt werkt, onderscheidend. Het leverde hem zelfs de titel Beste Leermeester Horeca Nederland 2022/2023 op. Jaarlijks wordt de prijs toegekend op de vakbeurs Horecava in de RAI in Amsterdam. 

“Ik ben uiteraard bijzonder trots met deze onderscheiding. Een kroon op mijn werk als leermeester! Ik pas mijn stijl van leidinggeven en kennisoverdracht aan de leerling of stagiair aan, de mens gaat voor mij altijd voorop. Samen dragen we zorg voor de ontwikkeling van de leerling, zodat deze jonge professional over een goede basis en kennis beschikt. Dat doe ik natuurlijk niet alleen, elke leerling en stagiair wordt opgenomen in ons hechte en gezellige team. Samen geven we deze jonge mensen de juiste handvatten om zich tot echte horecaprofessionals te ontwikkelen.” zegt Mark.

Trotse werkgever

Ricardo Eshuis, directeur van Stichting Vakbekwaamheid Horeca: “Mark maakt voor leerlingen het verschil tussen afhaken of doorgaan, tussen slagen of niet slagen. Niet alleen in het team van ‘t Kruisselt, maar ook landelijk. ‘t Kruisselt is een heel mooi leerbedrijf met een goed team, met Mark als een top leermeester.” Werkgever Linda Kampman, directeur van Hotel ’t Kruisselt is trots: “Mark draagt met zijn mensgerichte, warme en humorvolle aanpak ontzettend bij aan dit grotere doel. Leerlingen en stagiairs lopen weg met Mark. We zijn bijzonder trots en vinden de prijs Beste Leermeester Horeca een prachtige erkenning voor het werk dat hij met veel passie en liefde verzet!" ’t Kruisselt eindigde in de top 10 van het Beste leerbedrijf.

Uw reactie