Algemeen

Nieuwe voorzitter Centrum Management Losser

LOSSER - Marcel de Jong, zal per 1 juni as aantreden als nieuwe voorzitter van CML Losser. Marcel volgt Henri Brookhuis op, die na zes jaar het stokje gaat overdragen.

Marcel de Jong is geboren en getogen in Losser en heeft vanaf 1983 kantoorboekhandel Marcel, waarna hij in 1993 aangesloten is bij Primera. Sinds januari 2017 is zijn zoon Jeffrey de Jong, mede-eigenaar waardoor Marcel meer tijd heeft.

De Jong: "Ik ben een Lossenaar in hart en nieren en wil graag met mijn kennis en ervaring meer bekendheid geven aan CML. Wie zijn wij en wat doen wij allemaal. Samen met de inwoners, het gemeentebestuur en de politiek willen wij de leefbaarheid in Losser vergroten. Ook al is het nu al mooi wonen in Losser.”

“Zonder consumenten hebben de winkels geen bestaansrecht, zonder de winkels is er geen leefbaar Losser. Veel winkeliers steunen de (sport)verenigingen, evenementen, activiteiten en het toerisme. Zonder onze steun is er veel minder mogelijk. Daarvoor hebben we u als inwoner, als consument heel hard nodig!”

“Samen maken we een NOG mooier Losser.”

Losser zit in haar tweede BIZ periode, oftewel de BedrijvenInvesteringsZone. De BIZ is een regeling waarbij bedrijven binnen een bepaalde zone - in dit geval het centrum van Losser - gezamenlijk investeren in de kwaliteit van hun omgeving. Ook wordt een deel van het geld gebruikt voor het opzetten van evenementen zoals Brueghel, de boerenmarkten, de Sinterklaasintocht, de bonnenactie, Halloween en de kerstfair.