Algemeen

Online lezing voor Mantelzorgers over het levenstestament en het testament

LOSSER - Notaris Roelanda Poppinghaus van notariskantoor Poppinghaus uit Losser geeft dinsdag 9 maart een online lezing over het levenstestament en het testament. Deze online lezing is speciaal georganiseerd voor mantelzorgers uit de gemeente Losser.

Is alles goed geregeld, ook bij leven, als door ernstige ziekte het nemen van beslissingen niet meer mogelijk is? Waar moet je dan allemaal aan denken en wat moet je wanneer vast leggen. Hierover gaat Roelanda met u als mantelzorger in gesprek. De lezing wordt gegeven via teams en start om 13.30 tot 15.30 uur. Tijdens de online bijeenkomst is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

Kunt u niet deze middag? Dan is er ook nog een mogelijkheid om op 23 maart van 19.00 – 20.30 uur aan te sluiten bij de online lezing van notaris Nienke Westerhof van Kuhlmann & Kok & Westerhof uit Borne.

Om deel te nemen aan deze online lezing moet u zich vooraf aanmelden. Aanmelden kan bij onze mantelzorgconsulent: Jannet Huisman, mantelzorgconsulent Stichting Fundament 06-47504724 of via j.huisman@stichtingfundament.nl