Algemeen

’t Lossers Wenshoes verbindt mensen

LOSSER - Mensen met elkaar verbinden en geluk nastreven. Dat is waarom Karin Freriksen drie jaar geleden WISH3 startte. Ze helpt hiermee organisaties en mensen in hun sociale kracht te zetten. Dit doet ze door onder andere wensbomen te laten maken waarin mensen hun wensen kunnen achter laten.

Iedere wensboom is anders. Vorig jaar al kwam Karin in contact met Asito die het Lossers Hoes schoonmaakt. Zij hebben als visie klant en maatschappij te verbinden waarbij iedereen er toe doet.

In stichting Het Gilde en de dagopvang in ’t Lossers Hoes van Avelijn werden twee partijen gevonden die het Wenshoes maakten. Henny Wientjes van Het Gilde bouwde van oude materialen het huisje en Avelijn versierde en schilderde het. Samen met Henny mochten Wanda en Gerben van Avelijn het Wenshoes onthullen. Wethouder Anja Prins verrichtte de opening. Ze noemde het Wenshoes een mooi initiatief om verbinding te maken en om wensen te realiseren. Haar wens is dat alle kinderen in Losser gelukkig zijn. Ook het Repair Café had een wens: dat er zoveel mogelijk apparaten ingezameld mogen worden. Niet alleen die die nog te repareren zijn, maar ook voor de onderdelen ervan. Asito wenst een fotoshoot voor een zieke collega met haar enige dochter. Uiteenlopende wensen waarvan allen hopen dat deze in vervulling mogen gaan. Het Wenshoes staat bij de ingang van het Lossers Hoes. Wensen groot en klein mogen daar of via de website www.losser.nl of www.wish3.nl ingediend worden.