Algemeen

Veel aandacht voor bewoners locaties zorggroep Sint Maarten

In deze barre tijden van corona waarin de bewoners van Tiekerhook in Overdinkel, Maartensstede, Oldenhove en Leurinkshof in Losser verplicht geïsoleerd binnen zitten en geen fysiek contact mogen hebben met hun dierbaren blijft de Losserse gemeenschap hen allen een warm hart toedragen. Zo was er afgelopen zaterdag een muzikale paaszaterdag. De dames van Double2 verzorgden drie optredens in de binnentuin. Ze maakten er een mooi feestje van met meezingers van Jan Smit tot The Andrew Sisters. De bewoners klapten, zongen en dansten gretig en enthousiast mee.

Die ochtend kwam Donij van Doorn naar Losser om haar oma die in het verzorgingshuis zit te verrassen met een privé optreden. Donij is bekend als sopraan soliste bij André Rieu. Zij en haar partner Fabian Egli, bariton, trakteerden alle bewoners op een mini concert met prachtige liederen waarvan alle bewoners zichtbaar genoten.

Daarnaast verrasten de leden van Tafelronde 186 Losser de bewoners met een paar prachtige gele bossen tulpen en zorgen kapsters Silvana en Anja voor een lekkere attentie voor iedere bewoner.