Algemeen

Wens elkaar een fijne vrijheid

LOSSER - Dit jaar is het 75 jaar geleden dat Nederland door de geallieerden werd bevrijd van de Duitse bezetters. Een moment dat groots gevierd zou worden. Tenminste dat was de bedoeling, maar het coronavirus in ons land strooide roet in het eten. De vrijheid kunnen we nog steeds vieren, zij het dit jaar vanuit huis. En samen met jullie, jong en oud, wil Stichting Fundament dit graag in beeld brengen.

Foto over vrijheid
Hoe vier jij de vrijheid? Maak je een mooie tekening op papier of met stoepkrijt op de straat? Draag je een bijzondere outfit? Heb je een gedicht geschreven of wil je iemand een boodschap sturen? Dans je met je ouders, broertjes en zusjes in de huiskamer of zing je een mooi lied? 
 
Maak een foto van jouw activiteit en deel die met Stichting Fundament. Dat kan door de foto te mailen naar: info@stichtingfundament.nl of door een post te plaatsen op Facebook met daarin de hashtag #losservrij. Van alle foto-inzendingen wordt daarna één groot kunstwerk gemaakt. Dat kunstwerk wordt dan in de bibliotheek van Losser opgehangen. Doe jij ook mee?