Sport & Vrije tijd

Erik Hellegers neemt na dit seizoen afscheid van AJc'96

LOSSER - AJc’96 en Erik Hellegers nemen na dit seizoen afscheid van elkaar. Hellegers is bezig aan zijn derde seizoen, nadat een eerder dienstverband kort werd onderbroken. In totaal is hij zeven jaar aan AJc’96 verbonden geweest.

Voorzitter Robert de Vries: "We zijn Erik veel dank verschuldigd. Hij speelde ook een belangrijke rol in onze overstap naar het zaterdagvoetbal. Gedreven, tactisch goed en in staat jeugdige spelers door te laten breken. Toch komt er nu een einde aan een prima samenwerking. We zijn van mening dat onze jonge ploeg nu gebaat is bij een ander geluid om ze nog verder te kunnen ontwikkelen. Sommigen van hen hebben nooit een andere trainer gehad, Erik is natuurlijk al lang aan ons verbonden. We gaan op zoek naar een specifiek profiel en zijn ervan overtuigd dat er volgend seizoen een sterke trainer staat die de groep van nieuwe impulsen voorziet. We hopen Erik ook met regelmaat terug te zien op ons sportpark."

 

Trainer Erik Hellegers: "Het is jammer dat we uit elkaar gaan, we zijn hier aan iets begonnen waarvan ik het gevoel heb dat het nog niet af is. AJc’96 gaat mij aan het hart en ik hoop dat het bestuur de juiste keuze voor de club maakt. De rest van het seizoen zal ik uiteraard alles doen wat ik altijd doe, het uiterste geven om met deze groep een goed resultaat neer te zetten. We trainen de winter door, werken continu aan patronen en moeten zorgen dat we topfit zijn. De toekomst, de jeugdige generatie bij AJc’96, kent een aantal hele leuke voetballers. Ik zou er graag nog een paar bij de groep halen in de tweede seizoenshelft om de club zo goed mogelijk achter te laten. Ik zal hier nog wel eens een wedstrijd komen kijken, maak je geen zorgen."