Sport & Vrije tijd

Luuk Zanderink kampioen straat, veld en zetten KTO

BEUNINGEN - Afgelopen vrijdag waren de PK en NK selectie straat van de KTO. Beuningen viel hier weer ruim in de prijzen. Het was Luuk Zanderink die het beste presteerde van allemaal en die zich algemeen kampioen mag noemen. Bas Senger werd tweede in die categorie, Patrick Meier eerste en Peter Zanderink derde.

Foto links: Winnaars PK straat, v.l.n.r.: voor Peter Zanderink, Patrick Meijer, staand Luuk Zanderink, Bas Senger. Staand v.l.n.r.: William Hobbelink, Bas Senger, voor Luuk Zanderink, Peter Zanderink.

Zondag waren de PK en NK selectie veld en zetten.
Ook op het veld waren de Beuningers weer goed vertegenwoordigt in de prijzen. Zo wist Luuk het beste resultaat op het veld en zetten neer te zetten gevolgd door William Hobbelink, deze werd op beide onderdelen tweede. Bas Senger werd derde op de baan gedeeld met Rutger Johannink, Peter Zanderink werd derde bij het zetten.

Programma

Cup: 2 juni spelen de senioren hun cup wedstrijd uit tegen Steeds Vooruit.

Het EK Klootschieten in Sleeswijk-Holstein is van 26 t/m 29 mei.

NK junioren 12 juni KNT, NK senioren 26 juni AKF Zwolle.

Dinsdag 31 mei is de beslissingswedstrijd voor de promotie naar de overgangsklasse tussen het 3e van KV Beuningen en het 4e team van Oud Ootmarsum op de Javabaan, aanvang 19.00 uur. 

Straatcup van Beuningen

De laatste trekking is geweest, de spelers in de winnaarsronde die winnen gaan automatische door naar de finale. Bij de verliezers spelen alle winnaars nog eenmaal tegen elkaar en de winnaar hiervan gaat ook door naar de finale. Inmiddels is de eerste speler voor de finale bekend: Kim Groener wist met 9 schoten de finish lijn te passeren en schakelde Rob Kooiker uit. Britt Blokhuis wist te winnen van Sander Bos en moet nog een wedstrijd in de verliezers ronde winnen om ook de finale te halen. De finale wordt gespeeld op zaterdag 4 juni voorafgaand aan het jaarfeest. De wedstrijd begint om 18.30 uur.