Sport & Vrije tijd

Succes op Sinterklaas Vanentoernooi

LOSSER - Judo Losser nam afgelopen zaterdag met groot succes deel aan het Vanentoernooi in Enschede waar Sint en zijn pieten de wedstrijden belangstellend gade sloeg. De organisatie was in handen van SJO Enschede en ook judoka’s van JPT Almelo en Budo Senshi deden aan het onderlinge toernooitje mee.

De judoka’s uit Losser scoorden goed. Pieter won twee van zijn vijf partijen en Floris wist al zijn vier wedstrijdjes winnend af te sluiten en een eerste plaats te veroveren. Mischa werd tweede na twee gewonnen en één verloren partij, terwijl Rik na vier winstpartijen ook op het hoogste treetje mocht plaatsnemen. In alle drie de blokken hebben de judoka’s met veel plezier gespeeld en de aanwezigheid van de goedheiligman maakte de feestvreugde compleet.

Speerstra Spettertoernooi

Op 18 december houdt Judo Losser het onderlinge Speerstra Spettertoernooi. Alle jeugdjudoka’s t/m 12 jaar komen dan de mat op om hun wedstrijdtalent te laten zien. Vanwege de coronamaatregelen mag er geen publiek bij aanwezig zijn. De organisatie onderzoekt of via een live-stream het toernooi en de verrichtingen van de judoka’s toch te volgen zijn.

Het volgende Vanentoernooi vindt op 15 januari 2022 plaats.