Sport & Vrije tijd

Veel vermaak tijdens voorjaarsvakantie voor Losserse jeugd

LOSSER - Fundament heeft de komende tijd weer een enorm sportief, creatief, leuk en leerzaam aanbod voor kinderen en jongeren. Tijdens de voorjaarsvakantie van 20 t/m 27 februari kunnen kinderen van 6 tot 12 mee doen aan online techniekworkshops. Voor jongeren is er een uitgebreid sportaanbod. Jonge mantelzorgers kunnen aan de slag bij een gave workshop ‘Spay Paint’. 

Aanbod online workshop voor kinderen

De verschillende techniekworkshops voor kinderen t/m 12 jaar worden in samenwerking met Tetem georganiseerd. Kinderen kunnen een lichtpiano maken, een sokkenpop knutselen of hun eigen embleem ontwerpen. Wil jij weten welke workshops er allemaal nog meer zijn? Kijk dan snel op: www.welzijn.stichtingfundament.nl/aanbod-funlab/.

Wintergames in Losser

Ben jij tussen de 13 en 18 jaar en heb je ook zin om buiten met andere jongeren te sporten? Geef je dan nu op voor de ‘Wintergames’. De buurtsportcoaches Jürgen Schiphorst en Niek Pothoven hebben een geweldig uitdagend sportprogramma samengesteld. In Losser, Overdinkel en De Lutte kun je je met je leeftijdsgenoten helemaal uitleven op sportgebied, en dat in de frisse buitenlucht. Je kunt kiezen uit de volgende clinics: bootcamp, hardlopen, mountainbiken, Dinkel Survival of lasergamen. De Wintergames Gemeente Losser worden mede mogelijke gemaakt door de Cruyff Foundation, de Richard Krajicek Foundation, Gemeente Losser en Fundament. Voor meer informatie kun je kijken op www.lekkerfitlosser.nl/clinic_tag/wintergames.

Workshop Spay Paint

De workshop ‘Spay Paint’ is bedoeld voor jonge mantelzorgers tussen de 6 en 12 jaar. Spray paint is een soort graffiti-achtige activiteit waarbij de kinderen een eigen kunstwerk mogen maken. Speciaal voor jonge mantelzorgers uit de gemeente Losser heeft Fundament in samenwerking met JMZ Go deze leuke workshop georganiseerd op zaterdag 6 maart. Naast de workshop Spay Paint wordt er ook een kampvuur gemaakt en zijn de kinderen lekker buiten bezig. Opgeven kan voor zaterdag 6 maart van 10.00 tot 12.30 (max 15) of zaterdag 6 maart van 13.30 tot 16.00 (max 15). Geef bij het aanmelden door welk tijdstip je mee wil doen. Let op: vol=vol! De workshop word gegeven bij Buitencentrum Beundersveld aan de Torendijk 21 in Hengelo (o). Wil je meedoen? Geef je dan snel op via een mail naar jmzlosser@stichtingfundament.nl of bel naar 06-10706186. Online muziekbingo Op zaterdag 6 maart organiseert Fundament in samenwerking met Huisman Producties en Eetcafé ’t Raedthuys een online muziekbingo voor alle jongeren in de gemeente Losser. Het thema is de top 40. Dj Marlon en FeestDJSepp zullen de grootste hits draaien en onder het genot van wat te eten en te drinken maken de deelnemers kans op te gekke prijzen. Schrijf je nu in voor een bingopakket. In dit pakket zit alles voor een avondje thuis op de bank: een flesje drinken, twee zakjes chips en natuurlijk de bingokaarten. Twee bingokaarten inclusief uitleg kosten € 4,- p.p. Je kunt je inschrijven door een mail te sturen aan R.Naaf@stichtingfundament.nl. Doe dit voor donderdag 4 maart en zet in de mail je naam, geboortedatum en voorkeur drankje (Fanta, Cola of Sprite). Er is maximaal aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.