Uitgaan & Cultuur

Acht muzikanten met een missie!

OVERDINKEL - GO NUTZ! speelt op zaterdagavond 10 september dè Herman Brood trip in ‘t Trefhuus in Overdinkel. Vanaf 20.30 uur is het showtime. GO NUTZ! neemt het publiek mee op een trip door de muziek van Neerlands grootste rock ’n roll artiest ooit! De band trad de laatste jaren al een aantal keren succesvol op in het Overdinkelse Kulturhus en ook nu zal het weer een  heerlijke avond worden vol met bekend werk van Herman Brood. De band neemt het publiek met zo’n 40 nummers mee naar de verschillende periodes uit z’n lange carrière.

Fotocredits: Iris Snellenburg (foto’s eigendom band)

GO NUTZ! verleent haar naam aan het gelijknamige album dat Brood tijdens zijn Amerikaanse avontuur maakte. Een aantal nummers van dat album staan bij hen op de setlist. De bekendsten ‘I love you like I love myself’, ‘Hotshot’ en ‘I don’t need you’ haalden ook de hitlijsten. Ze zijn natuurlijk helemaal gek van Brood, dus GO NUTZ! is op hen ook zeker van toepassing.

GO NUTZ! staat bekend om haar energieke uitstraling en de afwisselend dynamische maar soms ook ingetogen trip door de muziek van Herman Brood.

Naast de Rock & Roll nummers schuwt de band ook nummers als ‘When I get home’ en ‘Born before my time’ niet. Maar er is nog zoveel meer: stevige rock, blues, funk, reggae, ballads en ook de zangeressen nemen af en toe de lead.

Met een bezetting die recht doet aan het brede oeuvre komen alle hits voorbij, veelal in hun originele versie. Bekend geworden onder de naam ‘Huize Ria’ heeft de band afgelopen jaren naam gemaakt in het circuit en onder de volgers van Brood muziek.

Kaarten hoeven niet vooraf gekocht te worden. Entree aan de deur bedraagt € 5,00.

 

Video suggestie: https://youtu.be/IpvEkfMP5rk