Uitgaan & Cultuur

‘Bijzondere gedachten, maar anders’
Het nieuwe boek van Rika Santhuizen uit Losser is verschenen

LOSSER -  Het nieuwe boek 'Bijzondere gedachten, maar anders' van Rika Santhuizen is op vrijdag 24 december jl. verschenen. Deze gedichtenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Weer veel gedichten,

zo uit liefde en het hart.

Ze wekken ieders verbazing,

ze troosten en geven moed.

Dat is wat ik zet in mijn boek.

Het is mijn tweede boek en ook deze gaf me weer veel plezier,

ik hoop dat een ieder er net zo veel plezier in beleeft als ik.

Over de auteur

Rika Santhuizen woont bij de Twentse Zorgcentra, dit is een woonvorm voor mensen met een beperking in Twente. Rika presenteert hier haar tweede boek. Deze staat weer vol gedichten. Zij heeft deze bundel geschreven vanuit haar beleving en hart. Ze laat u graag meegenieten met wat ze mooi vindt aan gedichten schrijven. Rika schrijft over van alles wat op haar pad komt.

En mensen vragen haar wel eens om een gedicht te maken voor een bepaalde gelegenheid, bijvoorbeeld voor Allerzielen. Dit is dan voor familie van overleden bewoners. Rika vindt het erg leuk als ze haar daarvoor vragen. Rika werkt vier dagen in de week bij Bureau zeggenschap van de Twentse zorgcentra.

Zij werkt als ervaringsdeskundige. Zij geeft samen met anderen les op scholen en workshops aan begeleiders. Rika houdt veel van gedichten schrijven en is erg blij om haar tweede boek te kunnen presenteren.

Info boek

Het boek ‘Bijzondere gedachten, maar dan anders’ is een paperback dat 66 pagina’s bevat. Het ISBN nummer is 9789464501933. De verkoopprijs bedraagt € 15,99 inclusief kosteloze verzending in Nederland en België.