Uitgaan & Cultuur

Boerenmarkt 26 juni
Ben jij geïnteresseerd in de herkomst van voedsel?

LOSSER - De vierde Boerenmarkt van dit jaar vindt plaats op zaterdag 26 juni in Losser. En wat is er nu leuker dan om op de markt te proeven en met de producent over zijn/haar producten te praten? Twente kent vele (h)eerlijke, pure, ambachtelijk gemaakte lokale producten. De Boerenmarkt is van 10.00 tot 16.00 uur te bezoeken op de Brinkstraat en het Teylersplein in Losser.

Boerenmarkt Losser

Je vind er onder andere verse paling, echte Losserse boterkoek, Twentse tuffelpannekoeken, smaakvolle pindakaas, homemade chocolate, bloem- decoratie, honing en bijenproducten, versgebakken broden, vers seizoensfruit, mosterd, notenolie, ambachtelijke worsten, vlees, wellness, glas-in-loodkunstwerken, handgemaakte tassen, kussens en sieraden, diverse kaassoorten, versgebrande noten, tapas, lekkernijen en cadeaupakketten, fruitjams, hobby- en vrijetijdsartikelen, wijnen, speciaalbieren en de heerlijkste soepen.

Ontdek Losser

Losser heeft meer te bieden dan je denkt. Struin door de sfeervolle straatjes en ontdek wat het centrum van Losser allemaal te bieden heeft. Met bijna honderd winkels heeft Losser een gevarieerd winkelaanbod waar eigenlijk alles te vinden is. Dit alles afgewisseld met de historische panden en de diverse horeca staat Losser bij uitstek garant voor een gezellig dagje winkelen, en ook goed te combineren met een fiets- en/of wandelroute of een lunch op een van de terrassen. Losser is goed bereikbaar en je kunt er gratis parkeren!

Kom, proef en beleef het in Losser. De Boerenmarkt vindt iedere laatste zaterdag van de maand plaats in het centrum van Losser.