Uitgaan & Cultuur

Euregio vogelshow Edelzang Losser e.o. op 26 en 27 november in Overdinkel

OVERDINKEL - Vogelvereniging Edelzang Losser e.o.houdt op zaterdag 26 en zondag 27 november een Euregio vogelshow in Overdinkel. De show vindt plaats in het gebouw van Heiwa, gelegen bij sportcomplex het Wilpelo (bij de sportvelden van Sportclub Overdinkel).

Naast een grote verscheidenheid aan volièrevogels, zoals zang-, kleur-, en postuurkanaries, Europese cultuurvogels (wildzang), tropische vogels en parkieten, zijn er dit jaar ook weer zeer bijzondere vogels te bewonderen. Tevens is er dit jaar wederom een show met diverse  soorten zeldzame Europese cultuurvogels.

De deelnemers  brengen op deze show een scala aan kwaliteitsvogels. Zij hebben al meerdere keren prachtige successen behaald met hun vogels, zowel op verenigings-, provincie, als bondstentoonstellingen. Ook is een aantal liefhebbers op wereldtentoonstellingen succesvol geweest. Kortom, op deze show kan iedere rechtgeaarde vogelliefhebber zijn hart ophalen. Uiteraard is er een ook een mooie verkoopklasse en er is ook een prachtige zaalverloting.

Dit evenement vindt plaats in een prachtige accommodatie, waar natuurlijk ook gelegenheid is om een drankje en een hapje te nuttigen. U bent van harte welkom op zaterdag 26 november van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag 27 november van 10.00 tot 16.30 uur. De entree is gratis!