Uitgaan & Cultuur

Galerie de Kruik is verhuisd

LOSSER - Met ingang van donderdag 19 november zal de galerie van Ilse Berning haar deuren aan de Brink 44a openen (tegenover Jumbo Losser). De afgelopen maanden was de galerie aan de Brink 1a gevestigd. Het mooie van een pop-upgalerie is dat een nieuwe locatie ook een andere dynamiek aan de kunst geeft.

‘Wederom een geweldige plek, waar mijn schilderijen mooi tot hun recht komen. Het schilderen is een uit de hand gelopen hobby, maar zo leuk om te doen en om deze daarna te delen met bezoekers is altijd weer bijzonder’, zegt Ilse.
 
De schilderijen onderscheiden zich door een breed kleurenpallet van natuurlijke kleuren en materialen. Soms schildert ze in acryl, soms olieverf. Prachtige felle kleuren en warme kleurcombinaties zijn voor haar een bron van inspiratie, en dat is weer terug te vinden in haar schilderijen. Maar ook het gebruik van alleen zwart/wit combinaties geven soms heel verrassende resultaten. Door haar brede interesses schildert ze zeer uiteenlopende onderwerpen.
 
Ilse heeft tevens leuke, positieve Twentse spreuken op kleine schilderdoekjes en hout gemaakt. Even wat positiefs in deze barre tijd, een hart onder de riem. Fijn om te krijgen én om te geven. Daarnaast zijn er diverse fijne, verrassende presentjes tegen kleine prijsjes te koop.
 

Kom je even kijken? De galerie is iedere donderdag geopend van 13.30 tot 16.30 uur. Mis niets meer en volg Galerie de Kruik: Facebook: https://www.facebook.com/GaleriedeKruik/; Insta: https://www.instagram.com/galeriedekruik/.