Uitgaan & Cultuur

Koningsnacht en Koningsdag in Langeveen en Bruinehaar

LANGEVEEN - BRUINEHAAR  In Langeveen en Bruinehaar wordt volop gewerkt aan de voorbereidingen van Koningsnacht en Koningsdag. Voor maandag 26 april staat een online pubquiz op het programma en dinsdag 27 april kan iedereen die dat wil meedoen aan een wandel- of fietstocht.

Koningsnacht
De pubquiz begint ’s avonds om 20.00 uur. Er zullen verschillende rondes zijn met Kroona-vragen, vragen over Langeveen, een ronde over het Koningshuis en nog veel meer. Ook wordt er weer een caviarace georganiseerd, online tijdens de pubquiz. De kosten van deelname aan de pubquiz, inclusief een bijpassend Koningsdagpakket, zijn € 30,-. Aanmeldingen moeten voor 18 april binnen zijn in verband met het maken van de pakketten. Verdere informatie wordt vervolgens via e-mail gestuurd.


Wandelen en fietsen
Samen met Café Nobbenhuis heeft de commissie Koningsdag Langeveen/Bruinehaar prachtige wandel- en fietsroutes uitgezet. Er zijn wandelroutes van 4 (rolstoelvriendelijk), 8 en 11 kilometer en fietsroutes van 25 en 45 kilometer. De routes kunnen samen met wat lekkers voor onderweg opgehaald worden bij Café Nobbenhuis, Koningsdag tussen 11.00 en 15.00 uur. De kosten bedragen € 10,- per team.

Aanmelden voor zowel de pubquiz als de wandel- en fietstochten kan door een e-mail met je teamnaam te sturen naar koningsdaglangeveenbruinehaar@outlook.com. Van de wandelaars en fietsers verneemt de organisatie vooraf graag het vertrekmoment, zodat iedereen zo veel mogelijk verspreid kan wandelen en fietsen.