Uitgaan & Cultuur

Sonny’s Incl zet Losser op z’n kop

LOSSER - “As ’t mie in de kop slöt dan haal ik die band noar Losser,” zei Marcel de Jong tegen zijn vrouw Jolanda. Ze waren een aantal jaren geleden op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van landelijke winkelketen Primera, waarvan Marcel in Losser eigenaar is. “Die band kreeg 500 winkeliers in de been en binnen een half uur stond de toko op z’n kop,” blikt de Lossernaar terug op zijn eerste ontmoeting met entertainmentband Sonny’s Inc.

Vorig jaar mei voegde hij de daad bij het woord om in juli de band naar het openluchttheater te halen. Corona dwarsboomde die plannen maar een nieuwe datum is bekend: 9 juli 2022. Het wordt de eerste editie van de Losserse Zomeravond. “Bewust een week voor de aanvang van de zomervakantie,” legt Marcel uit, “We vieren het begin van de zomer. En het zou mooi zijn dat we dat ieder jaar kunnen gaan doen.”

Fantastisch theater

Een breed repertoire aan nummers mag het publiek tijdens de Losserse Zomeravond verwachten: van soul tot R&B, van Pop tot Latin. Dansen, lachen, feesten en meezingen is de garantie van de avond. Om nog meer swung aan de avond te geven neemt de 8-koppige formatie Sonny’s Inc een extra percussionist, een video led wall en een DJ mee die in de pauze de boel op stelten zet. De band is laaiend enthousiast over het openluchttheater Brilmansdennen in Losser. “Daar zijn we ons niet eens bewust van,” zegt Marcel erover, “We hebben hier een fantastisch theater.”

Like de Facebookpagina @LosserseZomeravond voor meer informatie. Kaarten zijn te koop via de ticketshop van het openluchttheater: www.openluchttheaterbrilmansdennen.nl