Uitgaan & Cultuur

Tourist info De Lutte-Losser lanceert nieuw toeristisch magazine

DE LUTTE / LOSSER - Nu het meivakantie is, is daar het nieuwe magazine: Ontdek De Schatkamer van Twente. Deze nieuwe editie is weer een bron van informatie voor toeristen en inwoners. Maak kennis met de toeristische bedrijven, bezienswaardigheden, prachtige natuur, arrangementen, accommodaties, horecagelegenheden en leuke uitstapjes. Ook staan er leuke verhalen in bij de rubrieken ‘Ondernemer aan het woord’ en ‘Lossernaren aan het woord’. Daarnaast staan er fiets- en wandelroutes in om de omgeving te ontdekken.

Op een prachtig plekje in de Schatkamer van Twente, het erf van Zanderink op Aust ontvangt Jimmy Bonnes eigenaar van Klassiek Toeren Twente het eerste exemplaar uit handen van Elke Roolvink (directeur Tourist info De Lutte-Losser). De oldtimers van Klassiek Toeren sieren de cover van het nieuwe magazine.

Het magazine is in een oplage van 15.000 stuks verspreid in de regio. Ben je benieuwd? De brochure wordt op tal van recreatieve locaties en horecalocaties in de gemeente Losser gratis aangeboden en is uiteraard ook af te halen bij de Tourist info locaties in De Lutte, Losser (Uit in Twente) en Beuningen (restaurant 't Sterrebos). Voor meer info en de online versie neem een kijkje op: www.visitdeluttelosser.nl