Uitgaan & Cultuur

Voorjaarsconcert Muziekvereniging DTKS in teken van Top2000

LOSSER - Alle leden van Muziekvereniging DTKS Losser verzorgen op zaterdagavond 22 april een prachtig voorjaarsconcert in het Tukkershoes, het clubgebouw van  de muziekvereniging, aan de Bookholtlaan 21 in Losser. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur en de entree is gratis.

De afgelopen periode hebben de leden samen met hun dirigenten en instructeur keihard gewerkt om alle nieuwe muziekstukken in te studeren.

Het concert zal worden geopend door het jeugdorkest van de muziekvereniging, dat onder leiding van Maikel Kremer, leuke nummers zal laten horen.

Daarna is het de beurt aan de muzikanten en slagwerkers van het orkest die zowel gezamenlijk als apart veel Top2000 nummers de revue laten passeren. Dirigent Gert van Huizen en slagwerkinstructeur Eric Blom zullen alle bezoekers meenemen naar vele soorten Top2000 muziek, van Nederlands-, Engels- en Franstalig naar rocknummers, maar ook naar luisternummers en ballades. Kortom voor ieder wat wils! Bijzonder is wel dat men alle aanwezigen gaat betrekken bij de muziek. Hoe? Dat hoort u zaterdagavond.

Heb je nou nog een gaatje in je agenda op zaterdagavond 22 april, kom dan luisteren en kijken naar de prachtige muziek tijdens het Top 2000 concert.

Iedereen is natuurlijk van harte welkom in het Tukkershoes aan de Bookholtlaan 21 in Losser!