Zakelijk

Dameskledingzaak Menger Losser verhuisd

LOSSER - Op de foto staan ze nog met poetsdoek en emmers om de nieuwe winkel in te richten, maar inmiddels is Menger Losser verhuisd van het oude pand op de Brink naar een paar winkels verderop. Gea, Ciska en Jacqueline staken de handen flink uit de mouwen en mèt resultaat.

Schuin tegenover de Bruna koos eigenaar Rob Menger voor de nieuwe locatie. Een grotere en beter in te delen winkel was de wens en dat werd in het nieuwe pand gevonden.

Derde generatie
Zo’n 70 jaar geleden toog opa Menger langs de deuren met zijn bakfiets om kleding en stoffen aan te bieden. Zijn zoon Frans nam het bedrijf over en inmiddels staat met Rob de derde generatie aan het roer. Als eerste was er de winkel in Glanerbrug en in 2015 kwam daar de winkel in Losser bij. En die liep meteen goed. Klanten uit Losser en verre omtrek weten de weg naar de modieuze zaak goed te vinden. Ze treffen er altijd een goedlachs team aan dat voor iedere klant de tijd neemt om haar goed te adviseren met de juiste kledingcombinaties naar de laatste mode.

Enthousiast over de nieuwe uitstraling
Het verkoopteam vult elkaar goed aan. “Zo hecht als het team is, zo hecht is ook de klantenkring,” weet Ciska namens Menger te vertellen, “Dat waarderen we, want zonder onze klanten konden we de stap naar de nieuwe winkel ook niet zetten.” Ze is net als haar collega’s erg enthousiast over de nieuwe uitstraling. “Onze merken en kleding komen zo veel beter tot hun recht. We hebben nu meer ruimte om nog meer verschillende combinaties te laten zien. Ook kunnen we straks beter onze jassen presenteren zodat de klant meer keuze heeft.” De nieuwe winkel oogt eigentijds, ruim en fris en is een derde groter dan de oude winkel.

Vrolijke zomerjurkjes
Op de paspoppen, in de wanden en op de rekken worden tal van kleurrijke combinaties gepresenteerd die de moderne vrouw inspireert wat te dragen. Tussen de merken vindt de klant onder andere Tramontana, Cecil, Street One, Elvira en Enjoy. De hit van dit moment zijn de vrolijke zomerjurkjes die met dit mooie weer graag gedragen worden. Ze zijn er van haltertop tot jurkjes met een klein mouwtje. Accessoires van riempjes tot kettingen maken de outfit compleet. Maar ook de comfortabele driekwart of 7/8 broek wordt nog steeds graag gedragen en hiervan is in de nieuwe winkel ook een breed aanbod.

Openingsacties
In verband met de feestelijke opening krijgt iedere klant bij aanschaf van € 75 een leuke en lekkere attentie. Wat dat is, verklapt het team nog niet. Ook wordt een modecheque van € 89,95 van Tramontana verloot bij aanschaf van dit merk kleding. Zaterdag wordt de winnaar bekend gemaakt.

Openingstijden: Maandag 13.30 - 18.00 uur Dinsdag, woensdag, donderdag: 9.30 tot 18.00 uur Vrijdag: 9.30 tot 20.00 uur Zaterdag 9.30 tot 17.00 uur

Op Facebook is de winkel te volgen onder /mengerlosser