Zakelijk

Morshuis interieurspecialist
Dat voelt als thuiskomen

LOSSER - Nieuwe woning, nieuwbouw of een verbouwing en heb je hulp nodig met de keuzes voor je inrichting en montage? Bij Hubo XL Losser/Morshuis interieurspecialist - een familiebedrijf met 55 jaar ervaring - krijg je advies op maat op het gebied van kleuren, vloeren, raamdecoratie, traprenovatie, kasten en deuren op maat, buitenzonwering, noem maar op.

Meten, Maken, Montage

Met alle service onder één dak biedt Hubo XL Losser/ Morshuis interieurspecialist een totaalprijs met een vast aanspreekpunt. De verschillende werkzaamheden worden achter elkaar  gepland en door monteurs uitgevoerd. Vanzelfsprekend is de goede nazorg en service. Het motto is  Meten, Maken en Montage. Kom vooral eens kijken en laat je inspireren!

Een interieur naar jouw wens

Toe aan vernieuwing in je huis? Morshuis Interieurspecialist staat klaar om jou te helpen! Je kunt er terecht voor een compleet interieurplan, maar ook alleen voor bijvoorbeeld die betaalbare  industriële deur die al tijden op je verlanglijstje staat. De showroom is ruim opgezet: daar vind je alle  mogelijkheden om het interieur te creëren waar je je thuis voelt. Laat je inspireren! 

Hubo XL Losser/Morshuis interieurspecialist
Industriestraat 2, Losser
I T. 053 - 536 0534 I
www.morshuisinterieurspecialist.nl