Zakelijk

Nieuw in Losser: Fadi The Barber

LOSSER - Losser is een barbershop rijker. Onlangs opende Fadi Tala zijn zaak aan de Gronausesestraat 182. Fadi (32) beheerst de kunst van het scheren en knippen tot in detail. Het is hem met de paplepel ingegoten, hij is er zijn hele leven al mee bezig.

Als klein jongetje was hij al geïnteresseerd in alles wat met haar te maken had. Op zijn 15e knipte hij de eerste kapsels. Dat was nog in zijn geboorteland Irak. In 2011 verhuisde Fadi naar Duitsland en opende twee jaar later in Kleve zijn eerste zaak waarna er nog twee volgden. “Ik had op een bepaald moment drie shops, dat werd een beetje te veel,” lacht de sympathieke barbier. Een oom tipte hem over het leegstaande pand in Losser. Fadi hoefde daar niet lang over na te denken.

Eerste klanten zijn erg enthousiast

De shop aan de Gronausestraat heeft een metamorfose ondergaan. Er zijn twee behandelplekken met comfortabele stoelen en een wasgelegenheid. Knippen, scheren, wassen: voor diverse behandelingen kunnen mannen bij Fadi terecht. Maar ook kinderen en dames zijn bij hem aan het juiste adres. Zelfs het vak van wenkbrauwen epileren, waxen en verven beheerst hij en dat tegen erg schappelijke prijzen. “Ik wil echt kwaliteit leveren,” vertelt Fadi, “En het beste laten zien van wat ik kan. Ik ben een traditionele barbier, het is een echt ambacht. Voor mijn klanten neem ik ruim de tijd, ik wil dat ze bij mij een fijne tijd beleven. De eerste klanten waren erg enthousiast en daar ben ik erg blij mee.” 

Contactgegevens:

Fadi, the Barber, is gevestigd aan de Gronausestraat 182. Openingstijden: dinsdag en woensdag van 10 tot 19 uur, donderdag tot en met zaterdag van 10 tot 19.30 uur. Behandelingen zijn met en zonder afspraak. Een kopje koffie of thee staat altijd klaar. Fadi werkt met een spaarkaart: na 6 afspraken krijgt de klant € 5 korting bij een volgende behandeling.

Telefoon/whatsapp: 06 19253664 / Facebook (Fadi the Barber) en Instagram @Fadi.thebarber

Reacties

  • door Wim
  • 328 dagen geleden

Wat kost knippen bij U.  Wim