Algemeen

Drie jubilarissen van V.V.L.O in het zonnetje gezet tijdens jaarvergadering

LOSSER - De heer Joop Koopmans werd gehuldigd voor zijn 50-jarig lidmaatschap. Uit handen van voorzitter John Wooldrik ontving hij een beeld en een bos bloemen. Tevens werden de heren Lammert Hoffmann en Joop van der Linden gehuldigd voor hun 40-jarig lidmaatschap van de club. Zij ontvingen beiden een zakmes met inscriptie en een bos bloemen. 

De volgende leden konden helaas niet bij de jaarvergadering aanwezig zijn, zij zullen later nog hun hun attentie ontvangen: de heer G. Oelderink 40 jaar lid en de heren Herman Kok, Jan Posthumus en John Venema alle drie 25 jaar lid.

Alle jubilarissen van harte gefeliciteerd!

Zondag 8 april jl. is tevens de eerste wedstrijd van de seniorencompetitie gestart. Winnaar in vak A is geworden Jilles Bijsterveld met 19.220 gram en in vak B ging de winst naar John Wooldrik met 12.180 gram. Deze wedstrijd is gevist in vijver ’t Nilantsven op de Saller. De volgende competitiewedstrijd is 30 april, dan wordt er gevist in vijver de Bewwerskamp in de Lutte.

De eerste wedstrijd voor de jeugd wordt gevist op vrijdag 28 april in vijver ’t Nilantsven. Er wordt gevist van 18.30 tot 20.30 uur en de deelname is gratis. Kinderen die zelf geen visspulletjes hebben kunnen ook meedoen, er is voldoende materiaal beschikbaar waarmee gevist kan worden. Je kunt je aanmelden voor de wedstrijden bij de jeugdvoorzitter Marco Scheffer op nummer 0638636798.