Algemeen

Vrijwilligersfeest Losser

Een groot feest ter ere van alle vrijwilligers!

LOSSER - Ben je actief bij een sportvereniging? Doe je structureel boodschappen bij een bekende? Help je in één van de dorpshuizen? Op donderdag 16 mei organiseert de gemeente Losser een vrijwilligersfeest voor álle vrijwilligers in de gemeente. Een avond vol muziek, cabaret, nieuwe kennismakingen en uiteraard een hapje en een drankje. Wethouder Marian Oosterbroek: ‘Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor onze gemeente. Ze verdienen het dan ook zeker om tijdens een mooi feest in het zonnetje te worden gezet.’

Vrijwilligersmiddag vorig jaar
Vrijwilligersmiddag vorig jaar

Geen prijs meer voor één vrijwilliger maar een groot feest voor alle vrijwilligers
Wethouder Oosterbroek: ‘Vorig jaar werd de Vrijwilligersprijs uitgereikt bij Erve Kraesgenberg. Dit was de eerste keer dat we de prijs combineerden met een feestelijke vrijwilligersmiddag. Tijdens de middag werd opnieuw duidelijk hoeveel mensen zich belangeloos inzetten in onze gemeente. De boodschap was vorig jaar dan ook dat eigenlijk ál die vrijwilligers een prijs verdienen. Tijdens de middag kregen we opnieuw het signaal dat een groep vrijwilligers een prijs niet zo passend vond omdat, zoals al gezegd, eigenlijk iedereen een prijs verdient en dat er niet een ‘beste’ vrijwilliger bestaat. Daarom reikt de gemeente dit jaar geen prijs meer uit voor die ene vrijwilliger. In plaats daarvan organiseren we één groot vrijwilligersfeest.’

Wat kun je verwachten op 16 mei
Tijdens de avond geniet je onder andere van optredens van de Losserse coverband Waaz, komiek Jan Riesewijk en… nog veel meer!
Wanneer: 16 mei 2024, 19:00 – 22:00 uur
Waar: Open Air Brilmansdennen, Gildehauserweg 27 in Losser. Er is gratis parkeermogelijkheid dichtbij.|
Voor wie: Iedereen die in de gemeente op wat voor manier dan ook vrijwilligerswerk doet is van harte uitgenodigd.
Aanmelden: Meld je aan voor dit feest door een mail te sturen naar aanmelden@losser.nl. Zet in de mail je naam en wat voor vrijwilligerswerk je doet. Aanmelden is verplicht.

Het feest is gratis. Bij de entree krijgt iedereen koffie/thee en een paar muntjes voor drinken en/of snacks. Daarna is drinken op eigen kosten.

Zegt het voort!

 

Uw reactie