Algemeen

Jan Engels geïnstalleerd als wethouder van Losser

LOSSER - Jan Engels is donderdagavond 8 februari geïnstalleerd als wethouder van de gemeente Losser. De gemeenteraad stemde unaniem in met zijn kandidatuur. Engels is daarmee de opvolger van Jaimi van Essen.

Jan Engels is vier jaar wethouder en vier jaar raadslid geweest in de gemeente Bronkhorst. Hij woont nu in Borne. Hij is werkzaam als projectleider Woon- en leefomgeving bij Klimaatverbond Nederland. Om zijn werkzaamheden hier goed af te kunnen ronden is afgesproken dat hij op 1 maart begint met zijn werk als wethouder in Losser.

Jan Engels neemt de portefeuille van Jaimi van Essen over. In zijn portefeuille zitten onder andere de onderwerpen klimaat en energie, ruimtelijke ordening, inrichting en beheer openbare ruimte en onderwijs. Ook de projecten centrumontwikkeling De Lutte en Losser vallen onder zijn portefeuille.

Jan Engels: “Ik kijk ernaar uit om deze prachtige gemeente, bij voorkeur op de fiets en te voet, beter te leren kennen. En uiteraard hoop ik snel veel bewoners en organisaties te spreken: ik kom graag buiten het gemeentehuis!”