Algemeen

Jubilarissen in het zonnetje gezet van de Zonnebloem

LOSSER/OVERDINKEL - Tijdens de jaarvergadering op 6 februari van de Zonnebloem Losser-Overdinkel zijn er vijf jubilarissen door het bestuur in het zonnetje gezet. De jubilarissen werden bedankt voor hun vele jaren van inzet voor de gasten met een fysieke beperking bij Zonnebloem.

Met het  bezoeken van de gasten, het organiseren en ondersteunen bij de activiteiten en dat al 25 of tien jaar vrijwillig doen, dan heb je een warm hart voor je medemens.

Voor Ria Smith, Marietje Viscer en Ine Ipskamp was er het gouden insigne met oorkonde voor hun 25-jarig jubileum. Voor Nardy de Gunst en Hanny Kapers het zilveren insigne en oorkonde voor hun tienjarig vrijwilligerswerk. Daarbij een mooi boeket en cadeaubon aangeboden door alle vrijwilligers maakte de waardering compleet. Na de felicitaties was het nog een gezellig samenzijn met een drankje en hapje.

Tijdens deze jaarvergadering werd ook afscheid genomen van de voorzitter Elise Droste. Na negen jaar vindt ze het zelf tijd voor vernieuwing in het bestuur. Wel blijft ze als vrijwilliger verbonden bij de Zonnebloem. Al die jaren was ze een voorzitter met veel passie en betrokkenheid voor de gasten én vrijwilligers. Ze verlaat het bestuur dat een mooie, gezonde afdeling Zonnebloem Losser-Overdinkel is. Daar kan ze met trots op terugkijken.

Helaas is er nog geen andere voorzitter gevonden en de afdeling doet dan ook bij deze een oproep voor een nieuwe voorzitter die samen met de enthousiaste en actieve vrijwilligers  aan een nieuw meerjarenplan van de Zonnebloem Losser-Overdinkel wil bijdragen.

Voor informatie van deze bestuursfunctie kunnen belangstellenden contact opnemen met secretaris Brigitte Huisman, tel:06-40224347, e-mail: bhuisman232@ziggo.nl

Reacties

Ik heb mij in november aangeneld en ontvibg web brief van de zonnebloem losser dat men kontakt met mij op zou nemen. U raadt het al niets meer gehoord