Algemeen

Martini Kerlkes nemen afscheid van Mark Ekkelboom

LOSSER - De carnavalsvereniging de Martini Kerlkes uit Losser hebben afgelopen vrijdag afscheid genomen van hun voorzitter Mark Ekkelboom. Mark Ekkelboom was elf jaar bestuurslid van de Martini Kerlkes waarvan zeven jaar als voorzitter. Tijdens de jaarvergadering heeft hij afscheid genomen van zijn functie als voorzitter en tevens zijn bestuursfunctie neergelegd.

De leden van de Martini Kerlkes hebben deze avond Marieke Haulo gekozen tot nieuwe voorzitter van de Martini Kerlkes. Marieke Haulo is al enige jaren actief als bestuurslid en de vereniging ziet in haar dan ook een goede opvolger van Mark Ekkelboom. Marieke is de zesde voorzitter van de Martini Kerlkes sinds de oprichting van de vereniging in 1957.

Voor de nieuwe voorzitter was er gelijk een taak weggelegd die avond, zij benoemde Mark Ekkelboom tot Lid van verdienste van de vereniging voor zijn bewezen diensten.

De Martini Kerlkes zullen ook komend seizoen weer laten zien waar ze voor staan zodat de Losserse bevolking tijdens de grote optocht kan genieten van een geweldige praalwagen.