Algemeen

Opening showroom Hen3 Vloeren & Afbouw

OVERDINKEL - Met 25 jaar ervaring in de bouwwereld is er voor Hendri Karkdijk een wens in vervulling gegaan, namelijk een eigen showroom waar zowel particulieren als bedrijven kennis kunnen maken met een ruime keus aan o.a. PVC-, COATING- , GIETVLOEREN en traprenovatie.

 Zoals eenieder moet er na de basisschool een richting worden gekozen voor de toekomst. Hendri startte als automonteur, maar als snel bleek dat zijn passie meer in de bouw lag. Na een studie bouwkunde, serre-bouwer en veel ervaring te hebben opgedaan in de ruw- en afbouw, zag hij dat juist het met precisie aanbrengen van cementdekvloeren vele voordelen opleverde voor het verleggen van o.a. natuursteen-, plavuizen-, PVC- en houten vloeren. Immers een afdekvloer welke niet vlak wordt afgewerkt brengt voor verdere bewerking extra kosten met zich mee, dit zowel voor particulieren als bedrijven. Mooi is ook te benoemen dat vanuit opdrachtgevers werd gevraagd zowel het stucen van wanden met microcement en een gehele trap-renovatie aan het assortiment toe te voegen, juist gezien de correcte afwerking. Bij de start van zijn bedrijf werd Hendri direct en enthousiast lid van de Ondernemers Club Overdinkel. 

Juist de correct afgewerkte afdekvloer bracht het idee om dan ook het complete pakket vloerbekleding aan te bieden, inclusief een vakkundige en nauwkeurige afwerking. De afgelopen jaren heeft Hendri vele Giet-, PVC-, Laminaat-, Hout-, en Klik PVC-vloeren mogen leggen. De roep om een showroom werd luider en nu kunnen zowel particulieren als ondernemers vooraf een keuze komen maken in de showroom aan De Broekhoekweg 36 Losser waar o.a. de merken Mflor, Floer, Coretec, Saffier, Arturo, Scratch nomore en James te vinden zijn. Hen3 staat voor louter kwalitatief vakwerk. Omdat Hendri ook de afgesproken vloeren zelf legt is de showroom niet de gehele week geopend. Kijk voor de openingstijden even op www.hen3afbouw.nl. Natuurlijk bent u van harte welkom in de showroom. De koffie staat klaar.