Algemeen

Toeristisch informatiepunt Losser verhuist naar andere locatie

LOSSER - Het Toeristisch infopunt Losser verhuist naar een nieuwe locatie in het centrum. Oorspronkelijk was gekozen voor slijterij 't Raedthuys, maar door wet- en regelgeving was dit helaas niet mogelijk. Gelukkig is er een nieuwe, geschikte locatie gevonden bij Primera Marcel, een plek die perfect aansluit bij de behoeften van de toeristen en de inwoners.

"We zijn ontzettend blij met deze nieuwe locatie", aldus Elke Roolvink van Tourist info De Lutte-Losser. "Het assortiment van Primera Marcel sluit goed aan op onze dienstverlening en Jeffrey de Jong van Primera is ook enthousiast over de samenwerking. Vanaf heden kunnen bezoekers bij ons terecht voor alle toeristische informatie."

De nieuwe locatie bevindt zich centraal aan de invalswegen van Losser, direct aan het fietsnetwerk. Bovendien is er parkeergelegenheid voor de deur en zijn de openingstijden ruim, wat het nog makkelijker maakt voor toeristen en inwoners om langs te komen.

Met het hoogseizoen voor de deur is de Tourist info organisatie opgelucht en verheugd dat ze een vervangende, geschikte locatie heeft gevonden. "Laat de toeristen maar komen. We zijn er klaar voor om iedereen te verwelkomen en te voorzien van alle benodigde informatie om hun verblijf in Losser onvergetelijk te maken."