Algemeen

Vijf huldigingen bij EHBO-Losser op jaarvergadering

LOSSER - Tijdens een goed bezochte jaarvergadering van EHBO-Losser, Overdinkel en Glane werden vijf leden van deze vereniging in het zonnetje gezet.

Myriam Elfrink, Herman Mazeland kregen de zilveren bondsonderscheiding opgespeld door de districtsvoorzitter dhr. Zwiers vanwege hun 20-jarig lidmaatschap. De secretaris Jos Hulsman kreeg het bondskruis 1e klasse door de districtsvoorzitter opgespeld vanwege zijn 30 jaar bestuurs- en rayonlidmaatschap. Daarnaast kregen zij van de vicevoorzitter Marion Neep een bos bloemen aangeboden en als dank kreeg ook dhr. Zwiers een bos bloemen.

Daarnaast werden twee ereleden in het zonnetje gezet. Alie ter Burg kreeg vanwege al haar verdiensten en 50-jarig lidmaatschap een ‘gouden’ EHBO-bord overhandigd en Gerard Waanders kreeg een dag later vanwege al zijn verdiensten en 60- jarig lidmaatschap een ‘diamanten’ EHBO-bord overhandigd. Daarnaast kregen zij door de vicevoorzitter een bos bloemen aangeboden als dank.

Op woensdag 12 april willen zij weer starten met een AED-opleiding in het EHBO-gebouw aan de Dr. Fredriksstraat 6 te Losser van 19.00 tot 22.00 uur. De kosten bedragen € 35,00. Heeft u interesse, neem dan contact op met secretaris Jos Hulsman tussen 18.30 en 19.30 uur (tel. 053-5385360) of geef je op via info@ehbo-losser.nl

Op donderdag 21 september willen ze weer starten met een EHBO-opleiding incl. kinder EHBO & Reanimatie/AED in het EHBO-gebouw aan de Dr. Frederiksstraat 6 te Losser. De cursus bestaat uit tien lessen en begint om 20.00 uur. Heeft u interesse, neem dan contact op met Lucie ten Venne tussen 18.30 en 19.30 uur (tel. 053-5385218) of geef je op via cursus@ehbo-losser.nl