Algemeen

Donderdag 16 mei

Vrijwilligersfeest Losser: groot feest ter ere van alle vrijwilligers

LOSSER - Ben je actief bij een sportvereniging? Doe je structureel boodschappen bij een bekende? Help je in één van de dorpshuizen? De gemeente Losser houdt op donderdag 16 mei een vrijwilligersfeest voor álle vrijwilligers in de gemeente. Een avond vol muziek, cabaret, nieuwe kennismakingen en uiteraard een hapje en een drankje. Wethouder Marian Oosterbroek: ”Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor onze gemeente. Ze verdienen het dan ook zeker om tijdens een mooi feest in het zonnetje te worden gezet.”

Archieffoto van de vorige editie
Archieffoto van de vorige editie

Wethouder Oosterbroek: ”Vorig jaar werd de Vrijwilligersprijs uitgereikt bij Erve Kraesgenberg. Dit was de eerste keer dat we de prijs combineerden met een feestelijke vrijwilligersmiddag. Tijdens de middag werd opnieuw duidelijk hoeveel mensen zich belangeloos inzetten in onze gemeente. De boodschap was vorig jaar dan ook dat       eigenlijk ál die vrijwilligers een prijs verdienen. Tijdens de middag kregen we opnieuw het signaal dat een groep vrijwilligers een prijs niet zo passend vond omdat, zoals al gezegd, eigenlijk iedereen een prijs verdient en dat er niet een ‘beste’ vrijwilliger bestaat. Daarom reikt de gemeente dit jaar geen prijs meer uit voor die ene vrijwilliger. In plaats daarvan organiseren we één groot vrijwilligersfeest.”

Wat te verwachten op 16 mei?
Tijdens de avond geniet je onder andere van feestelijke optredens van de Losserse coverband Waaz, komiek Jan Riesewijk en... nog veel meer! Het Vrijwilligersfeest gemeente Losser is op donderdag 16 mei van 19.00 tot 22.00 uur in Open Air Brilmansdennen, Gildehauserweg 27 in Losser. Er is gratis parkeermogelijkheid dichtbij. Alle inwoners in de gemeente Losser die op wat voor manier dan ook vrijwilligerswerk doen zijn van harte uitgenodigd.

Aanmelden
Meld je aan voor dit feest door een mail te sturen: aanmelden@losser.nl. Zet in de mail je naam en wat voor vrijwilligerswerk je doet. Aanmelden is verplicht. Het feest is gratis. Bij de entree krijgt iedereen een kop koffie/thee en een paar muntjes voor drinken en/of snacks. Daarna is drinken op eigen kosten.