Sport & Vrije tijd

Alle pompoenen op in Losser

LOSSER - Wat een mensen! Overal was wat te doen in het centrum. Halloween was een groot succes, het was geweldig. De halloweenwerkgroep van het Centrum Management Losser (CML) kijkt als organisatie tevreden terug op een zeer geslaagde editie. Alle 150 pompoenen werden gecarft, de dames van het schminkteam waren tussen 13 en 16 uur non-stop bezig om de kindergezichtjes om te toveren naar het Halloween thema en aan de halloweengames deden 150 enthousiaste kinderen mee. 

450 kinderen, waaronder een groepje kinderen vanuit de Voedselbank en Oekraïense vluchtelingen, volgden ‘s avonds de griezelspeurtocht. Zelfs hun ouders en begeleiders waren verkleed in het griezelthema.

Disney’s Coco over de Dia del muerto (Dag der Doden) werd prachtig nagebootst bij cafetaria Cowyn en bij Grand Café Smith zaagde en bakte Martijn schedels in zijn Hell’s Kitchen. En De Bleek stond in brand! De witte wiev’n dansten eromheen. Deelnemers stonden er met open mond naar te kijken. Het weer speelde de organisatie in de kaarten. Het enige wat er regende waren complimenten. Je zou bijna vergeten dat er afgelopen zaterdag ook nog een boerenmarkt was.