Sport & Vrije tijd

Andrea van Schoot steekt Roadrunners in een nieuw jasje

LOSSER - De Roadrunners, de G-groep van atheliekvereninging Iphitos voor mensen met een lichamelijke en of verstandelijke beperking, zijn nu van top tot teen in het nieuw gestoken. Na eerst een shirtje met eigen naam te hebben gekregen volgden daarna nieuwe schoenen.

Helemaal top! Maar het huidige jasje was al tien jaar oud en nodig aan vervanging toe. Dus toen Andrea Schoot, van Pompcentrum, aan Iphitos de vraag stelde waar ze Iphitos blij mee kon maken, was het antwoord er ook al meteen: nieuwe trainingsjasjes voor de Roadrunners. En zo geschiedde. Voor iedere loper een nieuw jasje in het frisse Iphitos-rood, met eigen naam!

Donderdag 28 maart heeft Andrea de jasjes zelf aan de lopers uitgereikt en diezelfde avond ook een uurtje meegetraind. Van dat laatste hebben de lopers erg genoten, want Andrea heeft flink moeten aanpoten om de Roadrunners bij te kunnen houden.

De Roadrunners kunnen met hun complete outfit weer een tijdje vooruit. Wat er nu nog nodig is zijn loopmaatjes die in het bijzonder de snelle Roadrunners kunnen begeleiden. Dus, zin in een uurtje lekker rennen met allemaal leuke sportieve lieve mensen, kom dan eens kijken op donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur! Elke donderdagavond wordt er getraind op de atletiekbaan van Iphitos, Nilantspad 3 in Losser.