Sport & Vrije tijd

Beuningen 9 Kampioen

BEUNINGEN - Met nog twee wedstrijden tegaan is het 9e team van KV Beuningen in de 9e klasse kampioen geworden. Ze hadden een ruime voorsprong op gebouwd en hadden aan een punt genoeg om het kampioenschap binnen tehalen. Deze wedstrijd wisten ze met 3-0 te winnen van Nooit Gedacht. Op de foto staat het kampioensteam met v.l.n.r. Martin Rolink, Jos Tijhuis, Andre Nijhuis, Bert Kooiker, Edwin Aveskamp, Harrie Tijhuis en Theo Tijhuis.

Uitslag wedstrijddag 12 senioren

Beuningen  1 - Mander  1 2-1; Beuningen  2 - Vooruit Losser  1 2-1; Beuningen 3 - K.V. Kolkersveld Losser  1 2-1; Vooruit Losser  2 - Beuningen  4 3-0; Nooit Gedacht  4 - Beuningen  5 3-0; Beuningen  6 - Noord Berghuizen  3 0-3; Beuningen  7 - K.V. Kolkersveld Losser  2 2-1; Nooit Gedacht  6 - Beuningen  8 2-1; Beuningen  9 - Nooit Gedacht  8 3-0; Lemselo  6 - Beuningen 10 3-0; K.V. Kolkersveld Losser  4 - Beuningen 11 2-1; Noord Berghuizen  5 - Beuningen 12 3-0; K.V. Kolkersveld Losser  6 - Beuningen 13 1-2.

Wedstrijdverslag Beuningen 1 tegen Mander 1

Beuningen begon heel sterk aan de wedstrijd en lag na twee schoten ruim 60m voor. Mander probeerde aan te haken maar Beuningen liep deze ronde uit en won met een schot voorsprong. De 2e ronde begon Luuk Z. wederom met een lang los schot. Mander kwam hier niet bij en daardoor begon Beuningen de ronde met een 20m voorsprong. Mander ging harder gooien en kwam langszij. Beuningen wist daarna nog een paar lange schoten te doen en de ronde nog te winnen met 40m.

De derde ronde had Mander een zeer goed los schot en daarmee begonnen ze ook met een voorsprong. Lang ging het deze ronde gelijk op. Maar op de helft van de ronde profiteerde Mander met lange schoten van de matige schoten van Beuningen. Mander lag 60m voor met nog een paar schoten te gaan. Beuningen deed er nog alles aan om dit punt niet te verliezen, maar uiteindelijk won Mander deze ronde met 15m.

Wedstrijdverslag Beuningen 2 – Vooruit Losser 1

Beuningen en Losser beide nog kandidaten voor het kampioenschap mochten vandaag tegen elkaar. Beuningen had een sterke start waar Losser nog wat moeite had met het maximale uit de schoten te krijgen. Hierdoor wist Beuningen in het begin al een goede voorsprong op te bouwen. Het 4de schot van Beuningen was echter te breed waardoor de voorsprong verminderd werdt. Hierna wist Beuningen zich weer te herpakken en de voorsprong te behouden en uiteindelijk ondanks nog een minder schot van Hans wist Beuningen de winst te behalen met een ruime 25 meter.

De 2de ronde begon Losser sterk en wisten ze een voorsprong op Beuningen te behalen. Bij het 3de schot wist echter Beuningen het initiatief weer te nemen en een kleine voorsprong op Losser te verkrijgen. Het 4de schot wist echter Losser weer een voorsprong te behalen van enkele meters. Deze voorsprong wisten ze 2 schoten te behouden. Hier wist Harm van Beuningen een sterk schot neer te leggen waardoor Beuningen na het 6de schot een voorsprong wist te verkrijgen van enkele meters. Deze voorsprong wist Beuningen echter wederom niet vast te houden en Losser wist een voorsprong te behalen. Deze voorsprong heeft Losser uitgebouwd en wist uiteindelijk het 2de punt met 20 meter voorsprong. De 3de ronde begon Beuningen met een voorsprong echter wist Losser het 2de schot weer terug te komen. Hier Liet Beuningen zich echter van zijn sterkere kant zien en wist een voorsprong te behalen en uit te bouwen. Met een ruime 30 meter wist Beuningen het 3de punt te verkrijgen. 2-1 winst voor Beuningen.

Zondag 12 maart wedstrijddag 9 junioren

Beuningen A – Lemselo A; Beuningen C - Steeds Vooruit C; Wilskracht D – Beuningen D; Vooruit Losser F – Beuningen F.