Sport & Vrije tijd

Burgemeester Cia Kroon ‘wandelt 2023 sportief in’ met Kuier Deur Losser

LOSSER - Burgemeester Cia Kroon was vrijdagochtend 6 januari ‘wandelgast’ bij Kuier Deur Losser om het nieuwe jaar sportief in te luiden.

“Ik vond het een hele leuke en gezellige ervaring, veel enthousiaste deelnemers gesproken tijdens het wandelen, een echte stimulans om de deur uit te gaan. Wandelen is niet alleen gezond maar bovenal heel gezellig. Als mijn agenda dit toelaat wil ik in de toekomst nog een keer vaker meewandelen op de vrijdagochtend. Ik raad iedereen aan om lekker mee te wandelen”, aldus burgemeester Cia Kroon.

De Kuier Deur wandelgroep Losser wandelt vanaf oktober 2019 elke vrijdagochtend van 09.30 tot 10.30 uur vanaf kantine Stichting MAN in Losser door Losser en omgeving. Gemiddeld wordt er 5 tot 6 km gewandeld onder leiding van de enthousiaste wandelbegeleider Hans Letteboer.

Sportakkoord Losser

Kuier Deur Losser maakt onderdeel uit van het Sportakkoord Losser. Het Sportakkoord Losser heeft als doel om inwoners te stimuleren naar een duurzame, gezonde en actieve leefstijl. Om dit doel te bereiken worden er verschillende  beweegactiviteiten voor jong en oud opgezet en georganiseerd in samenwerking met sportverenigingen, sportaanbieders, zorgaanbieders en Stichting Fundament Losser.

Wilt u ook een keer meewandelen?

Elke vrijdagochtend om 09.30 uur, vertrek bij Stichting MAN, Nilantspad in Losser. Deelname is gratis. Na afloop van de wandeling wordt er koffie/thee gedronken met elkaar. Voor meer informatie: wandelbegeleider Hans Letteboer, tel. 06-23264368.