Sport & Vrije tijd

Doorkomst Beuningen Roparun succes!

BEUNINGEN - Onder ideale weersomstandigheden kwamen op zaterdagmiddag 27 mei de deelnemers aan de noordelijke route van de Roparun door Beuningen. Het ‘lusje voor de kerk langs’ was in de route opgenomen en daar werden de teams door vrijwilligers van water voorzien en was er gelegenheid voor een sanitaire stop (met dank aan aannemersbedrijf Niehof voor de gesponsorde toiletvoorziening).

Grote sfeermakers tijdens deze middag waren de leden van blaaskapel ‘Kats van de Wies’.

Heel veel dank daarvoor! De buurtversiering langs de Beuningerstraat (dank aan alle bewoners!) en de spandoeken ‘Welkom in Beuningen’ zorgden voor een hartelijke ontvangst. De ‘overburen’ aan de Beuningerstraat verhoogden met hun eigen buurtfeestje de sfeer.

Zowel de landelijke organisatie als het bestuur van de Roparun was onder de indruk van de bescheiden doch goed georganiseerde aanpak in het mooie Beuningen. Ook de begeleidende motorrijders waren blij met een pauzeplek en een kop koffie.

Landelijk is dit jaar een bedrag van ruim € 2,5 miljoen (stand per 31 mei) opgehaald voor de palliatieve zorg voor kankerpatiënten. Zie: www.roparun.nl