Sport & Vrije tijd

Geslaagd sportgala gemeente Losser

LOSSER - Het Sportgala van de gemeente Losser vond zaterdag 10 juni plaats en er waren ongeveer 750 aanwezigen. Het gala werd muzikaal omlijst door de band ENORM. Zij verzorgden ook de afterparty.

Winnaars

Sportman: Timo Pähler, autocrosser Europees kampioen autocross (FIA Buggy 1600) uitgereikt door MB Cia Kroon.

Sportvrouw: Fieke Kroese maakt deel uit van de selectie vrouwenteam FC Twente. Ook maakt zij deel uit van de selectie van het Nederlands elftal onder 19. Uitgereikt door Andre de Jong, hoofdsponsor Jumbo Losser. 

Sportteam: Klootschietvereniging Beuningen, zowel vrouwen- als herenteam. Deze twee teams hebben een imposante erelijst, zowel nationaal als internationaal. Uitgereikt door Theo Toonen VZ openluchttheater Brilmansdennen.

Erik Golbach aanmoedigingsprijs: Dinkel Survival rummers. Prijs uitgereikt door Marion Golbach, weduwe van de veel te jong overleden initiator van het Sportgala in deze vorm. De runners kregen deze prijs omdat zij als jonge vereniging een voor Losser nieuwe sport op de kaart hebben gezet.

Talent meisjes: Tess Rotman, handbal

Talent jongens: Luuk Mannebeek, judo

Sportploeg jeugd: Revenge Twirling Overinkel

Aanmoedigingsprijs jongens: Floris Zwolle judo

Aanmoedigingsprijs meisjes: Dieke Hasselerharm turnen

G-Sporters: roadrunners Iphitos.

Het Sportgala voor de gemeente Losser is mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren. Zonder deze ondersteuning zou het niet mogelijk zijn dit gala te organiseren en gratis toegankelijk te maken voor bezoekers. Het Sportgala zal in 2025 opnieuw worden georganiseerd.