Sport & Vrije tijd

Wandel ook mee!

Kuier Deur Challenge Losser van start

LOSSER - De gemeente Losser organiseert de Kuier Deur Challenge Losser. Vanaf vrijdag 17 mei wandelen Lars Oomkes en Saskia Baas, twee enthousiaste wandelbegeleiders, ongeveer twintig weken lang elke vrijdag om 09.30 uur samen met een groep deelnemers in Losser. Wilt u werken aan uw gezondheid of meer bewegen? Dan bent u van harte uitgenodigd mee te wandelen.

De Kuier Deur Challenge Losser is een twintig weken durend wandelprogramma, dat georganiseerd wordt in samenwerking met de Nationale Diabetes Challenge van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in het dorp is goed voor de gezondheid en daarnaast ook gezellig. Het wandelprogramma is voor de startende wandelaar. De wandeltraining wordt langzaam opgebouwd van vijfhonderd meter naar vijf kilometer in twintig weken.

Start wandelingen
De eerste wandeling van de groep start op vrijdag 17 mei bij Stichting MAN. Er wordt rekening gehouden met ieder wandelniveau. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. U moet wel zelfstandig kunnen lopen zonder hulpmiddelen. Samen wordt getraind om een afstand van vijf kilometer te kunnen wandelen. De wandelchallenge wordt op zaterdag 28 september in Arnhem feestelijk afgesloten op het Nationale Diabetes Challenge Festival.

Meer weten?
De gemeente Losser houdt op vrijdag 10 mei om 09.30 uur een informatiebijeenkomst over de Kuier Deur Challenge Losser bij Stichting MAN aan het

Nilantspad in Losser. Iedereen die interesse heeft is welkom. Meld u aan voor de bijeenkomst door te mailen naar Beweegcoach Jurgen Schiphorst via j.schiphorst@losser.nl of te bellen naar 06-18418100.

 

Uw reactie