Sport & Vrije tijd

Landleven fietstocht zondag 17 september De Lutte

DE LUTTE - De jaarlijkse Landleven proef- en eetfietstocht is er weer op de derde zondag in september. Een dagje op de fiets door het prachtige buitengebied van De Lutte en Losser met een aantal tussenstops die je laten kennismaken met de veelzijdige omgeving, een bedrijf of een toeristische bezienswaardigheid.

Zondag 17 september kun je genieten van een mooie fietstocht van 32 km door het buitengebied van De Lutte en Losser. Met onderweg o.a. stops bij: Mini-camping Sproakstee, boerderij en vakantieappartementen Het Haerman, het Geologiemuseum in Losser, boerderijwinkel De Veldmaat, Erve Kraesgenberg, De Koale Kant en Het Lutke. Bij deze locaties kun je o.a. genieten van koffie met lekkers, fruit, een drankje, een ijsje, een broodje hamburger en puntzak patat. 

Aanmelden

Starten kan tussen 10.00 en 12.00 uur vanaf Tourist info De Lutte aan de Plechelmusstraat 14 in De Lutte. De deelname bedraagt € 21,50 p.p. inclusief de genoemde hapjes. Je dient je wel van tevoren aan te melden via visitdeluttelosser.nl of telefonisch bij Tourist info, tel: 0541-551160.