Sport & Vrije tijd

Mooie prestaties voor twirlers van Muziekvereniging Excelsior

LOSSER - Beide twirlteams en het solistenteam van Excelsior Losser hebben afgelopen zaterdag 10 juni deelgenomen aan de KNMO-wedstrijd in Vroomshoop. De dames kwamen uit in verschillende categorieën met allemaal veel tegenstanders. 

Twirlteam 2 kwam uit in de klasse junior DansTwirl met hun show op Bruno Mars. Zij behaalden daar een bronzen medaille met 79 punten, waarbij zij nog drie tegenstanders achter zich lieten. Vervolgens kwam twirlteam 1 uit in de klasse senior DansTwirl. Zij lieten een show zien met het thema ‘Everybody dance now’. Team 1 behaalde 78 punten en namen hierbij de gouden beker mee naar huis!

Ook het solistenteam was succesvol op de wedstrijd. Het duo Sanne en Esmée behaalden een gouden medaille, het ensemble Anouk, Ilse en Nathalie een zilveren medaille. De solisten Femke, Pascalle, Sanne en Danielle behaalden geen medaille, maar mogen erg tevreden zijn met hun resultaten in hun klasse, gezien de vele tegenstanders. 

Onze twirlers hebben hiermee nog geen zomervakantie. De komende weken staan nog een tweetal concerten op de planning, namelijk het concert tijdens de WAK-week op 28 juni a.s. en het jaarlijkse Wilmbersbergconcert op 12 juli a.s. Beide concerten zijn gratis te bezoeken. Na de zomervakantie begint het tweede deel van het wedstrijdseizoen.