Sport & Vrije tijd

Nationale Buitenspeeldag in Overdinkel

OVERDINKEL - Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon organiseren al meer dan tien jaar de Nationale Buitenspeeldag. Op woensdag 14 juni verandert Nederland ook dit jaar weer in één grote speelplek! En natuurlijk doet Overdinkel ook mee. 

Rondom ‘t Trefhuus organiseert de werkgroep Kidsplay diverse leuke buitenspeelactiviteiten. Er zijn spingkussens, een waterglijbaan en nog veel meer leuke doe-spelletjes. Ook kunnen de kinderen geschminkt worden en/of een heuse glittertattoo ophalen. De ouders kunnen vanaf het terras van ’t Trefhuus een oogje in het zeil houden en uiteraard genieten van het prachtige weer.

De buitenspeeldag begint om 12.30 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Het is aan te raden om een handdoek en droge kleding mee te nemen vanwege de wateractiviteiten. Bij de start van de middag kunnen de deelnemende kinderen zich melden bij de kidsplaytafel om de consumptiebonnen voor ranja en een lekkere gezonde snack op te halen. Tot ziens allen op 14 juni!

Voor meer informatie over deze activiteit kun je contact opnemen met Wesley Elfers via w.elfers@fundament.nl, tel. 06-83259296 of kijken op de Facebookpagina van Kidsplay.