Sport & Vrije tijd

Nieuwe kledinglijn jeugdafdeling SV De Lutte gepresenteerd!

DE LUTTE - Vanaf het seizoen 2023 / 2024 schitteren alle jeugdteams van SV De Lutte in gloednieuwe tenues. Hetgeen met grote trots tot stand is gekomen door een gecombineerde inspanning van de nieuwe hoofdsponsors van de jeugdafdeling: Paviljoen Lutterzand, Lansing Unitra en SPAR Schreur De Lutte.

“We zijn erg blij met deze inspanning van onze nieuwe sponsors, die naast hun langlopende steun aan de club, en met name de jeugdafdeling, ervoor hebben gezorgd dat we de hele afdeling in het nieuwe tenue kunnen steken”, zegt Ruud Hampsink, voorzitter van het jeugdbestuur van SV De Lutte. “Het is geweldig nieuws voor de jeugdleden die hiervan mogen profiteren en super voor onze uitstraling als vereniging. We gaan hier jaren plezier aan beleven.”

John Meijerink, eigenaar van Paviljoen Lutterzand: “De jeugd is de basis van de vereniging en we vinden het erg belangrijk dat zij de benodigde faciliteiten tot hun beschikking krijgen om met veel plezier samen te kunnen sporten. Samen met Tom (Seiger, Lansing Unitra) en Martin (Schreur, SPAR Scheur) zijn we al jaren persoonlijk betrokken bij de club en we zijn heel trots dat we ook als bedrijf op deze manier onze bijdrage kunnen leveren.”

Tom Seiger, directeur van Lansing Unitra voegt hieraan toe: ”Dat bewegen en sporten gezond en superbelangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen is inmiddels wel bekend. De jeugd is voor ons dorp de toekomst en veel collega’s van ons komen uit De Lutte. We hebben er bewust voor gekozen om specifiek iets te betekenen voor de jeugdsport in De Lutte en we zijn heel blij dat deze samenwerking het mogelijk maakt ons steentje bij te dragen.”

“De jeugd heeft de toekomst en het is, en blijft, belangrijk dat we het verenigingsleven in stand houden met elkaar”, zegt Martin Schreur van SPAR Schreur. “We hebben elkaar allemaal nodig. Hierdoor kunnen we met z'n allen sporten, bewegen op een goede en gezonde manier. We nemen als buurtsuper heel graag ons deel van de verantwoordelijkheid op ons door middel van onze steun aan SV De Lutte.” 

Over Paviljoen Lutterzand

Paviljoen Lutterzand is een modern restaurant aan de rand van natuurgebied het Lutterzand. Na een wandeling of fietstocht in het mooie Lutterzand is er bij het Paviljoen ruimte voor ontspanning. Tevens is het een perfecte trouwlocatie en kunnen er ook vergaderingen worden georganiseerd.

Over Lansing Unitra

Lansing Unitra is producent van bedrijfswageninrichting op maat en hoogwaardige transportoplossingen voor glas, kozijnen en zonnepanelen. De kracht van Lansing Unitra is het ontzorgen van klanten aangaande het thema mobiliteit, gericht op bedrijven en professionals in de technische sector in de regio Twente - en daarbuiten.

Over SPAR Schreur De Lutte

SPAR Schreur is al negen jaar de buurtsuper van De Lutte. Het is een klein, gezellig team waarbij de klant centraal staan. De buurtsuper sponsort vele verenigingen in De Lutte en zijn al jaren trotse sponsor van de handbaldames 1.